OBIADY

 Szanowni Rodzice!

  • Zapisu dziecka na obiady należy dokonać u referenta Pani Julii Dardzińskiej  – numer telefonu:
    71 798-68-62 wew. 112 (pokój nr 9 obok biblioteki)

    Wtorek 10.00-15.30
    Środa 10.00-15.30
    Piątek 10.00-16.30

  • Służbowy adres mailowy do kontaktów: julia.dardzinska@wroclawskaedukacja.pl 
  • Druk umowy można pobrać w sekretariacie, w świetlicy lub na portierni
  • Opłata za obiady za miesiąc I 2020 r.  wynosi  133 zł
  • Cena jednostkowa obiadu wynosi …….. zł
  • Opłatę za obiady należy wpłacać na konto Szkoły: PKO BP 32 1020 5226 0000 6802 0416 1477 do 10 każdego miesiąca
  • Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić w godz. 6.30 – 8.00 – telefonicznie 71 798-68-62 wewnętrzny 150 lub osobiście na portierni
  • Tylko prawidłowo zgłoszone nieobecności będą odliczane od kosztów obiadów
    • Zgodnie z przetargiem z dnia  16.12.2019 r.  obiady do szkoły dostarcza: 
      Kanezon Wrocławski
      Catering Grzegorz Ciężkal
      Al.  Brücknera 10,
      51-410 Wrocław
    • „Termin realizacji umowy strony ustalają od 7.01.2020r. do 22.12.2020 r. (z wyłączeniem dni wolnych od zajęć szkolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego 2019/2020”

– Wydawanie obiadów odbywa się od godz. 12.20 do godz. 13.50
– Jadłospisy opracowane zostały przez dietetyka Panią Sylwię Spychałę

Dyżur w szkolnej stołówce w roku szkolnym 2019/2020 od godz. 12.20
pełni Pani Mirosława Leśniak – Brzezicka

J A D Ł O S P I S     
 

ZAZNACZONO ALERGENY WYSTĘPUJĄCE W POSIŁKACH ZGODNIE Z ROZPORZĄDZENIEM 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011.: dania zaproponowane w jadłospisie zostały przygotowane w oparciu o składniki mogące zawierać w swoim składzie substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak: 1.zboża zawierające gluten, 2. Skorupiaki i produkty pochode, 3.jaja i produkty pochodne, 4.ryby i produkty pochodne, 5.orzeszki ziemne, 6.soje i produkty pochodne, 7.mleko i produkty pochodne,8. orzechy, migdały, 9.Seler i produkty pochodne, 10. Gorczyca i produkty pochodne, 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne,12. Dwutlenek siarki i siarczany, 13. łubin i produkty pochodne, 14. Mięczaki i produkty pochodne.

OPRACOWANO PRZEZ DIETETYKA:
Sylwia Spychała
Technolog żywności
Specjalista do spraw żywienia
Dietetyk