OBIADY
Szanowni Rodzice!
-
Zapisu dziecka na obiady należy dokonać u referenta Pani Julii Dardzińskiej – numer telefonu:
71 798-68-62 wew. 112 (pokój nr 9 obok biblioteki)Wtorek 10.00-15.30
Środa 10.00-15.30
Piątek 10.00-16.30
- Służbowy adres mailowy do kontaktów: julia.dardzinska@wroclawskaedukacja.pl
- Druk umowy można pobrać w sekretariacie, w świetlicy lub na portierni
- Opłata za obiady za miesiąc I 2020 r. wynosi 133 zł
- Cena jednostkowa obiadu wynosi …….. zł
- Opłatę za obiady należy wpłacać na konto Szkoły: PKO BP 32 1020 5226 0000 6802 0416 1477 do 10 każdego miesiąca
- Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić w godz. 6.30 – 8.00 – telefonicznie 71 798-68-62 wewnętrzny 150 lub osobiście na portierni
- Tylko prawidłowo zgłoszone nieobecności będą odliczane od kosztów obiadów
- Zgodnie z przetargiem z dnia 16.12.2019 r. obiady do szkoły dostarcza:
Kanezon Wrocławski
Catering Grzegorz Ciężkal
Al. Brücknera 10,
51-410 Wrocław - „Termin realizacji umowy strony ustalają od 7.01.2020r. do 22.12.2020 r. (z wyłączeniem dni wolnych od zajęć szkolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego 2019/2020”
- Zgodnie z przetargiem z dnia 16.12.2019 r. obiady do szkoły dostarcza:
– Wydawanie obiadów odbywa się od godz. 12.20 do godz. 13.50
– Jadłospisy opracowane zostały przez dietetyka Panią Sylwię Spychałę
Dyżur w szkolnej stołówce w roku szkolnym 2019/2020 od godz. 12.20
pełni Pani Mirosława Leśniak – Brzezicka
J A D Ł O S P I S
ZAZNACZONO ALERGENY WYSTĘPUJĄCE W POSIŁKACH ZGODNIE Z ROZPORZĄDZENIEM 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011.: dania zaproponowane w jadłospisie zostały przygotowane w oparciu o składniki mogące zawierać w swoim składzie substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji takie jak: 1.zboża zawierające gluten, 2. Skorupiaki i produkty pochode, 3.jaja i produkty pochodne, 4.ryby i produkty pochodne, 5.orzeszki ziemne, 6.soje i produkty pochodne, 7.mleko i produkty pochodne,8. orzechy, migdały, 9.Seler i produkty pochodne, 10. Gorczyca i produkty pochodne, 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne,12. Dwutlenek siarki i siarczany, 13. łubin i produkty pochodne, 14. Mięczaki i produkty pochodne. |
OPRACOWANO PRZEZ DIETETYKA:
Sylwia Spychała
Technolog żywności
Specjalista do spraw żywienia
Dietetyk